Holdtræning

 

KOM MED PÅ VORES HOLD!

 

Holdtræning giver dig mulighed for at øge motivationen til at træne, skabe et fællesskab og gøre din træning endnu sjovere!

Se her hvilke hold vi tilbyder…

Mor og babytræning

For alle mødre og deres babyer i alderen ca. 2-9 mdr.

Gennem lege og lette øvelser stimulerer vi barnets sanser og motoriske udvikling.
Vi hjælper også dig som mor til at styrke din krop efter graviditeten, med særlig fokus på din bækkenbund, ryg og mave.

Holdet er hver torsdag kl. 10.00 – 11.00

Medbring bevægeligt tøj til mor og et blødt tæppe eller håndklæde til at lægge på en måtte. Vi har også yogamåtter, som du kan låne. Tag også gerne et stykke legetøj med.

Der er mulighed for at parkere barnevogn i tørvejr helt op ad siden af bygningen. Vi har puslebord og mulighed for at varme en flaske eller noget mad til dit barn.

Seniorhold

Holdet er for alle over 60 år, som ønsker træning af hele kroppen.

Du vil få en bedre kontrol og forståelse af dine egne evner og udfordringer i hverdagen.

Vi forbedrer din balance, koordinationsevne, muskelstyrke og stabilitet og vi træner primært funktionel styrke- og balancetræning, med egen kropsvægt, løse vægte samt diverse redskaber.

Du skal være undersøgt af en af vores fysioterapeuter, inden du kan træne med på holdet, for at vi kan tilpasse træning til dit nuværende funktionsniveau.

Seniorholdet er hver mandag kl. 10.15 – 11.15

Medbring indesko, praktisk tøj du kan bevæge dig i og husk en drikkedunk.

Knæ og hoftehold

Til dig der ønsker at træne og styrke knæ og/eller hofte uanset om det skyldes artrose, en skade eller efter en operation.

Træningen foregår med fysioterapeut og tilpasses dine behov og individuelle målsætning. Der vil være fokus på øget bevægelighed, stabilitet, muskelstyrke, koordination og en bedre hverdag.

Du skal inden opstart have været til en samtale og undersøgelse hos en af vores fysioterapeuter. Formålet er at få overblik over din skadeshistorik, din krops styrker, begrænsninger og muligheder.

Knæ og hoftehold holdes løbende. Kontakt os for nærmere oplysninger om tidspunkt.

Medbring indesko, praktisk tøj, som du kan bevæge dig i samt en drikkedunk.

Styrke yoga

Til dig der ønsker at bruge yoga til at træne og styrke hele kroppen uanset hvilket niveau du er på. Nybegyndere er altid velkomne.​

Med vores styrke yoga, vil du komme til at arbejde med alle kroppens store led samt ryg og nakke. Hver session vil oftest have fokus på ét område, så du kommer til at træne mere intensivt end ved almindelig yoga.

Yoga er hver mandag kl. 17.00 – 18.15

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, men det kan i perioder virke lidt hårdt. Husk du kan altid fortælle vores instruktør, hvis du har behov for særlige hensyn.

Tag gerne praktisk tøj på, så du kan bevæge dig frit. Vi har yogamåtter, men du er også velkommen til at tage din egen med.

Følg med når vi løbende opretter nye hold!

Du kan altid se hvilke hold vi tilbyder – enten på vores facebookside eller på denne her side.

Du er også altid velkommen til at ringe til os og spørge om kommende hold!

Du kan se frem til vores andre hold:

Ryghold
Graviditetshold
Temahold
Og meget mere